avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri date de statul roman unui militar roman ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri date de statul roman unui militar roman ranit in teatrul de operatii

sal, numele meu este iulian si de curand am fost ranit in teatrul de operatii si desi sunt asigsiurat la astra asigurari am auzit zvonuri cum ca ar trebui sa primesc de la statul roman cate 3 solde de ofiter neimpozitate pentru fiecare luna de concediu medical.eu am avut 3 luni de concediu medical.bani ii pot primi dupa intocmirea unui proces verbal care INTARZIE SA APARA.am sunat responsabilul cu astfel de informatii si mi a spus sa ma bucur k traiesc si sa o las balta(formulat altfel bineinteles)va rog sa ma ajutati si sa mi spuneti dak am acest drept.va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Somatie de plata .. altfel tribunal ...ce sa fac ????????? rtv rtv in anul 2008 am cumparat cateva produse de la Altex in valoare de 2400 lei ...amm platit rata la timp o perioada ...apoi au inceput telefoanele ai intarziat ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt iovaniulian2005 iovaniulian2005 cine poate sa ma ajute si pe mn,deoarece sunt acuzat impreuna cu iubita mea de furt,chestie care nu este adevarata...Am plecat intr-o zi la o mica plimbare cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei. Daca paote sa ma ajute cineva ... (vezi toată discuția)