avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CF de informare pt. o alta persoana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CF de informare pt. o alta persoana

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot cere la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobilara un CF de informare care nu este pe numele meu.
Pot pune eu direct cererea sau trebuie sa merg la un notar?

Multumesc pentru raspuns si o zi buna!
Miruna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 8 Februarie 2008
Daca aveti o motivatie legala a cererii... da. La fel si notarul, poate cere in aceleasi conditii. Aproximativ.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2008
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Puteti depune cererea dvs, dar cred ca pentru ridicare este nevoie de o procura in acest sens.
Persoana care vinde imobilul nu este momentan in tara iar eu doresc sa cumpar imobilul printr-un credit
bancar. CF-ul care-l am este de acum 8 luni iar banca vreau unul recent.
Oare cineva din familia proprietarului(mama) are mai multe sanse?

Multumesc!
Mergeti impreuna cu mama proprietarului si depuneti cererea la OCPI.
Nu. Proprietarul sau in baza de procura, text legal...

Alte discuții în legătură

Carte funciara blocata robertnnn robertnnn Buna ziua, Am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. Sunt in porcesul de cumparare al unui apartament. Problema este ca proprietarul ma cam plimba cu ... (vezi toată discuția)
Extras cf in extenso sau copie certificata dupa coala/fila cf dariad dariad Pentru a afla actele in baza carora s-a intabulat ulterior pe alte nume un imobil care a avut ca proprietari initiali pe bunicii mei, ce este indicat sa cer de ... (vezi toată discuția)
Ectras informativ melchior melchior Cum pot obtine un extras de carte funciara informativ fara sa apelez la un notar public , avand la baza un temei juridic? (vezi toată discuția)