avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa decret 92/1950 Brasov
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa decret 92/1950 Brasov

Unde as putea vizualiza lista imobile nationalizate prin decret 92/1950 pt Brasov. In toate versiunile accesibile pe internet nu gasesc decat list apt Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Valentint , utilizator 12:24, 19 Decembrie 2011
costif a scris:

Unde as putea vizualiza lista imobile nationalizate prin decret 92/1950 pt Brasov. In toate versiunile accesibile pe internet nu gasesc decat list apt Bucuresti.

Se pare ca "tovarasii" au secretizat destul de bine listele.
la Arhivele Nationale ale Romaniei.
~ Conținut șters la cerere ~
Valentinus te rog ajuta ma si pe mine cu anexa la decretul 92/1950 pt Constanta, Iaşi şi Botoşani
Buna ziua ! Am vazut ca aveti lista anexa a decretului 92/1950 si ca sunteti de acord sa o puneti la dispozitia doritorilor. Vreti, va rog, sa imi trimiteti si mie aceasta lista pe adresa valentintrandafir@yahoo.com ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Decret 92/1950 Maria Posciuc Maria Posciuc Buna seara, Stie cineva unde este arhivat originalul decretului 92/50? si daca,copiile actelor de proprietate in baza carora s-a facut ... (vezi toată discuția)
Retrocedare adina79 adina79 Buna seara ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie?! Am nevoie de Anexa la Decretul 92/1950, pentru judetul Calarasi-Oltenita. Am incercat la ... (vezi toată discuția)
Decretul 92/1950 luptator.cu.pana luptator.cu.pana Cum s-ar putea obtine anexa decretului de nationalizare nr. 92/1950, referitoare la Judetul Prahova? (vezi toată discuția)