avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ce autorizatii sau avize sunt necesare pentru o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ce autorizatii sau avize sunt necesare pentru o intreprindere individuala?

am o intreprindere individuala si vreau sa imi deschid un magazin de haine.ce fel de autorizati am nevoie?
Cel mai recent răspuns: CI Cernea Cristina Eugenia , Avocat 21:47, 24 Noiembrie 2010
nu aveti nevoie decat de actele necesare infiintarii magazinului, adica actele de spatiu unde vreti sa deschideti magazinul pe care trebuie sa le inregistrati la registrul comertului.de acolo se va elibera un certificat constatator cu punctul de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin alimentar - pentru autorizatii caror autoritati ma adresez? adriana_ionescu adriana_ionescu Buna ziua! Vreau sa stiu caror institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine autorizatiile necesare infiintarii si functionarii unui magazin alimentar (in ... (vezi toată discuția)
Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)