avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Se poate sa fii avocat daca nu esti intr-un barou?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Se poate sa fii avocat daca nu esti intr-un barou?

Se poate sa fii avocat daca nu esti intr-un barou?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:40, 5 Noiembrie 2010
nu
#-o#-o
Nu se poate.
Daca vrei sa exerciteti aici profesia si in practic orice tara este obligat. M-am intampinat odata cu un avocat din Uruguay si acolo nu este necesar sa te inscrieti la barou pentru ca de fapt nu exista.
Stiu si eu un caz in care avocatul are cabinet inregistrat la finante dar nu figureaza in nici un tablou al avocatilor. Am inteles ca tine de baroul "Bota" care spune ca la cererea lor acestia pot sa nu apara in tablou daca nu sunt interesati de publicitatea aferenta dar legea prevede ca tabloul sa fie tinut la zi.
Cum e posibil?

Alte discuții în legătură

Cif pentru avocatii din aripa baroul bucuresti (bota) bellabianca52 bellabianca52 Buna ziua, Cei care sunteti inscrisi in Baroul Bucuresti (Bota) v-ati luat CIF-ul usor sau au fost probleme? (vezi toată discuția)
Baroul ilfov primeste oficii ?! Roland Mindrila Roland Mindrila Sa ne \"edifice\" si pe noi careva care este situatia reala actuala cu Baroul Ilfov? http://www.baroul-ilfov.ro/ro/index.php?id=10005&lang=ro Un ... (vezi toată discuția)
Avocatii pun intrebari .... Roland Mindrila Roland Mindrila Curaj sau nebunie?! Avocatii incep sa puna intrebari - Iuliana Roman din Baroul Bucuresti i-a cerut presedintelui UNBR Gheorghe Florea sa prezinte baza ... (vezi toată discuția)