avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... CIF pentru avocatii din aripa Baroul Bucuresti (Bota)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

CIF pentru avocatii din aripa Baroul Bucuresti (Bota)

Buna ziua,

Cei care sunteti inscrisi in Baroul Bucuresti (Bota) v-ati luat CIF-ul usor sau au fost probleme?
Cel mai recent răspuns: bellabianca52 , utilizator 07:27, 19 Decembrie 2014
Baroul Bucuresti nu e Baroul Bota. De fapt Baroul Bota e in contrar legii fiind in afara UNBR. Cititi legea avocatilor si statutul si inscrieti-va intr-un barou legitim.

Credeti-ma am vazut in instanta judecatori care refuza delegatii din Baroul Bota deci nu va ajuta aceasta apartenenta.

Succes,

Av. Dana Fatol
Cred ca vorbiti din seria si mama era virgina. Daca sunt refuzati in instanta asta nu inseamna ca sunt in afara legii constituite barourile. Cred ca stim ce inseamna exercitarea fara drept a profesiei si nu e cazul aici, faptul ca refuza este ingradirea dreptului la munca etc. Acum ca sedintele sunt inregistrate ma tem ca vor mai fi astfel de abuzuri. E loc pentru toata lumea. Probabil ca toti inscrisi in tabloul de avocati erau in puscarii pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce stagiarii din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional? cristian_ice77 cristian_ice77 de ce stagiari din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional (vezi toată discuția)
Avocat real? lazealiviu lazealiviu As dori sa stiu cum pot afla daca un anume avocat este cu adevarat avocat si nu e inselaciune. Mentionez ca am doar numele lui, nu stiu in care barou este ... (vezi toată discuția)
Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)