avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intarzieri la plata ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intarzieri la plata ratelor

din cauza unei probleme de sanatate am intarziat mai mult de 90 zile cu plata ratelor la imprumut.Avand in vedere ca niciodata nu am mai fost in aceasta situatie,avand pana acum toata platile la zi,as vrea sa stiu ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:06, 5 Noiembrie 2010
am de plata exact cat v-am spus,nu mai mult.........aveti impresia ca am de castigat ceva daca spun mai putin????? situatia ramane aceeasi,indiferent daca spun mai mult sau putin,nu?avand in vedere ca mai am de pata 3 ani,sincer ma indoiesc ca ar rezilia contractul
Nu e tarziu sa mergeti la banca pentru o reesalonare a creditului.Credeti ca pt ei conteaza ca mai aveti 3 ani contract? Trimit dosarul la un executor judecatoresc pt recuperarea intregului credit ramas neachitat si veti mai plati si cheltuieli de judecata , cam 10% din valoarea creditului.Vorbesc din proprie experienta.#-o
summergiulia a scris:

am de plata exact cat v-am spus,nu mai mult.........aveti impresia ca am de castigat ceva daca spun mai putin????? situatia ramane aceeasi,indiferent daca spun mai mult sau putin,nu?avand in vedere ca mai am de pata 3 ani,sincer ma indoiesc ca ar rezilia contractul

ce am vrut sa scriu e, ca dvs aveti 3 rate restante insumand 1000lei , ceea ce inseamna ca aveti o suma penalizatoare pt fiecare zi de intarziere de la data scadenta a fiecarei rate.
asa ca, peste suma celor 3 rate, se adauga aceste penalitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri salariu danaprv danaprv am facut un imprumut la banca in franci in 2008 pe 10 ani,din iulie 2012 nu am mai putut plati ,iar din mai 2014 mi se face poprire salariu.este legal,mai ales ... (vezi toată discuția)
Ce se intampa daca nu platesc rata in intregime? Ramona4737 Ramona4737 Buna ziua .Am un credit de nevoi personale rata este de 1100 lei Am intrat in maternitate si cu 2 copii numi mai permit sa platesc toata rata.Daca platesc doar ... (vezi toată discuția)
Rate restante la banca Florentina Ilie Florentina Ilie Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara ... (vezi toată discuția)