avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... carnet de conducere neschimbat la schimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

carnet de conducere neschimbat la schimbarea domiciliului

Buna ziua,cum va spune titlul,am constatat azi,ca am carnetul expirat de cca 1 luna,si uitandu ma pe net,am aflat ca trebuia sa il preschimb acum 7 ani,odata cu schimbarea domiciliului?
Este o infractiune?Voi fi sanctionata?


Cu consideratie.
E.I
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:09, 4 Noiembrie 2010
Cred ca veti parcurge doar procedura normala pentru emiterea unui nou carnet de conducere... Eu am stat cu carnetul de conducere pe vechiul domiciliu (desi schimbasem, intre timp, nu doar localitatea ci si judetul:D) 6 ani si l-am preschimbat la termen, fara sa-mi zica nimeni nimic.
nu,nu se intampla nimic. pt a va schimba permisul, pt ca a expirat, trebuie sa faceti fisa medicala
Este vorba doar despre o contraventie,carnetul fiind exppirat.
Mergeti sa il schimbati.
Prin noille prevederi la schimbarea domiciliului nu mai este necesara schimbarea permisului de conducere,ci doar a certificatului de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea cartii de identitate si permisului auto pika_ro pika_ro Buna ziua, la schimbarea domiciliului (vechiul domiciliu ramane in continuare proprietatea familiei) impreuna cu schimbarea carnetului de identitate trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate si schimbare de domiciliu-implicatii yasmina_ana yasmina_ana Mi-am schimbat cartea de identitate si domiciliu in alt municipiu.Este obligatoriu sa-mi schimb permisul de conducere si actele masinii? Ce alte implicatii mai ... (vezi toată discuția)