avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... catalog meserii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

catalog meserii

buna ziua!
as dori sa devin pfa, si nu stiu unde pot gasi un catalog al domeniilor pe care as putea sa le aleag!
adrian
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 17:03, 4 Noiembrie 2010
Intrati pe site-ul ANAF-ului si veti gasi acolo la norme de venit 2010 si domeniile si normele de venit 2010 pe fiecare activitate. Normele de venit depind de la judet la judet.[ link extern ] !/
Codurile CAEN le gasesti aici;
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Harta fiscala pfa s 1 stanciua stanciua pfa norma venit s1 cum stabileste anaf zona de impunere , care sunt zonele A B CD ,exista o delimitare intre zone si unde o pot vedea (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)