avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda RATB
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda RATB

Buna ziua. Am primit astazi o amenda Ratb. Nu mai aveam niciun ban la mine ( tocmai platisem niste facturi) si controlorii mi-au zis ca mi-au dat amenda pe care pot sa o platesc la jumatate in 30 de zile..insa pe PV nu scrie nimic de aceste 30 de zile...numai 48 ore. Pana la urma cand si cat trebuie sa o platesc? Si acum 2 saptamani m-au prins controlorii intr-un autobuz pe care il iau doar o statie si mi-au luat cardul activ ..este posibil sa imi trimita amenda acasa pe baza cardului?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:27, 8 Noiembrie 2010
Amenda o sa ti-o trimita acasa pe baza procesului verbal semnat de tine, si suma amenzii e la jumatate daca e platita in 48 de ore.
amenda vi+o trimit pe baza procesului verbal in care v+ati dat datele...reducerea e ptr 48h
Cum adica v-au luat cardul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb, card nominal, lipsa pv alexandra_137 alexandra_137 Buna ziua Am luat o amenda de la ratb astazi, ma grabeam f tare sa ajung la un examen, pur si simplu nu am apucat sa validez cardul. Cand s-au urcat ... (vezi toată discuția)
Se poate da amenda de catre ratb doar pe baza cardului nominal SimonaI SimonaI Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce e de facut in urmatoarea situatie: - zilele trecute am fost controlata in autobuz de catre 2 controlori care s-au ... (vezi toată discuția)