avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces cu garda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces cu garda

O soc. a fost verificata de garda financiara.Asupra vanzatoarei s-a gasit o suma de bani care nu era batuta pe casa de marcat. S-a suspendat activitatea. Soc.a facut contestatie pentru a mai functiona inca 3luni.Daca procesul de constatare al garzii financiare a fost semnat de o persoana care nu era salariat al societatii amendata(sotul adm.) , poate castiga procesul?
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 16:53, 16 Noiembrie 2010
Nu mi se pare ca are sanse de izbanda deoarece nu poti sa zici ca nu a fost angajata la negru ca doar ce cauta ea acolo.
Nu m-ati inteles.Sediul firmei este intr-un judet, iar punctul de lucru controlat de GF in alt judet.S-a nimerit ca sotul administratorului,cel care a semnat si cel care nu era angajat, sa fie in localitate si sa semneze el.Vanzatoarea era angajata.
Daca persoana nu are legatura cu societatea in sensul ca: nu e asociat/administrator/angajat si nu a fost imprumutat sau sa imprumute societatea si nici imputernicita nu era chiar ca semnatura ei nu are nici o valoare dar de ce se afla acolo? ca doar asta o sa va intrebe judecatorul.
A fost sunat de catre vanzatoare si a fost intrebat de GF ce calitate are. El a spus ca este director insa .....nu era(vorba zboara) . V-am spus ca e sotul adm.
Sa se duca sotul adm. cu contabilul si sa le xplice ca nu a avut nici o treaba

Alte discuții în legătură

Se dispune suspendarea activitatii Mella87 Mella87 Buna ziua! In urma unui control al GF, agentii GF au gasit un plus de casa de 113 lei pentru care au dat o amenda de 8.000 lei plus dispunerea de suspendare a ... (vezi toată discuția)
Garda financiara-prejudiciul stabilit Stoica Tatiana Stoica Tatiana Va rog ajutor Ieri am primit un P.V.intocmit de Garda Financiara ,in care se stabileste un prejudiciu prezumtiv soc.controlate in valoare de 63600 ... (vezi toată discuția)
Este obligata garda financiara sa comunice masurile dispuse in urma sesizarii? gabinemo gabinemo Buna ziua, in data de 18.08.2011 am facut o reclamatie la Garda Financiara, prin care reclamam constructorul ca a facut evaziune fiscala. ... (vezi toată discuția)