avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitatea ziarelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitatea ziarelor

ma confrunt cu urmatoarea problema:
un prieten si-a deschis un srl, avand ca activitate principala editarea unui ziar ce urmeaza a fi distribuit prin abonamente, scolilor.
mentionez ca ziarul vinde si publicitate.
nu stiu nimic despre contabilitatea ziarelor si a revistelor. se face productie?
sunt posibile marfuri?
reclama si anunturile?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 18:04, 4 Noiembrie 2010
ziarele nu le tipariti, vor fi marfuri, iar publicitatea daca o face este considerat un serivciu prestat, contul e 704.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5221-obligatie casa de marcat. cristea dan cristea dan Buna ziua. Ma numesc Cristea Dan, iar in luna septembrie 2022, am deschis un PFA, neplatitor de TVA, avand codul CAEN 5221, insa voi lucra numai ”servicii de ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)