avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot sa imi cer sa vad rechizitoriul daca procesul a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot sa imi cer sa vad rechizitoriul daca procesul a luat sfarsit ??

procesul a luat sfarsit si as dori sa vad ce a fost scris in rechizitoriu..era vb de un proces penal care sa finalizat cu impacarea partilor prin plata de daune-interese: Avocatul nu mi-a zis niciodata ce scria in rechizitoriu.. ma intereseaza ce a declarat parte vatamata
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 21:36, 5 Noiembrie 2010
Nu exista rechizitoriu daca procesul penal a luat sfarsit prin impacarea partilor
Mergeti la arhiva si cereti sa consultati dosarul. E dreptul dvs
Da, aveti dreptul de a face copii xerox dupa tot dosarul daca doriti.
Daca dosarul a ajuns in instanta si s-a finalizat in acest stadiu, mergeti la arhiva si solicitati dosarul la studiu. Daca instanta a fost sesizata prin rechizitoriu, acesta vi se va pune la dispozitie, odata cu intregul dosar.
Daca dosarul s-a incheiat in faza de urmarire penala solicitai dosarul organelor de ancheta.

Av, Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea in monitor of al art 182 privind intelegerea intre parti GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma lamuriti daca schimbarea ce va intra in vigoare pe 26 noi asupra art 184 vatamare corporala din culpa,are efect si asupra art 182 vatamare ... (vezi toată discuția)
Inculpat Borza Borza Buna, cetatean roman lucreaza in strainatate inculpat intr-un dosar pentru abandon de familie. Poate sa fie reprezentat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Help! cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr dosar)? petre059 petre059 va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,as dori sa stiu cum pot afla o hotarare judecatoreasca in cazul unui proces penal care a avut loc in anul 2001.am nr. ... (vezi toată discuția)