avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solicit urgent un avocat din judetul Timis orasul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solicit urgent un avocat din judetul Timis orasul Timisoara

Am nevoie de un avocat ,este vorba despre o mostenire...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
w-kristine, utilizator
Cel mai recent răspuns: w-kristine , utilizator 20:56, 6 Noiembrie 2010
Analizati tabloul avocatilor din baroul Timisoara,sau puteti solicita oficial decanului baroului ,sa va comunice lista cu avocatii specializati in categoria care va intereseaza
multumesc,am incercat aceasta varianta dar ma gandeam ca voi fi apleata mult mai repede facand acest anunt dar se pare ca nu este chiar asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat Gina7 Gina7 cine stie sa mi zică , va rog un avocat specializat in Imigrări din Timisoara ? (vezi toată discuția)
Eu cu cine votez? ContSters17674 ContSters17674 Stimati colegi, membri ai Baroului Bucuresti, tot primesc atentionari pe tel mobil cum ca pe 5 octombrie trebuie sa ne prezentam sa ne alegem Decanul. Si mi-am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva activitatii avocatului diana22 diana22 in cazul in care vreau sa ma plang de activitatea defectuoasa a unui avocat ma adresez consiliului baroului sau decanului??/ daca depun gresit plangerea la un ... (vezi toată discuția)