Sotul meu a lucrat 30 de ani in constructii navale,din care 15 in gr 1 de munca si 15 in gr 2. Restul de ani i-a lucrat fara grupa . In prezent este pensionar la limita de varsta si vechime integrala,cf. deciziei de pensionare,incepand cu 28 iulie 2009. Unii dintre colegii sai au dat in judecata Casa de pensii si au castigat recalcularea pensieie ,primind pana la 9000 Ron diferente.Acestia tin dintr-o rea vointa secret temeiul legal in baza caruia au dat in judecata si au castigat aceste sporuri. Puteti sa imi spuneti daca este ceva ce nu se aplica la calculul pensiei, de catre casa de pensii si noi inca nu stim,o oardonanta sau altceva? Multumesc anticipat!
In acest caz,consider si eu ca este vorba de stagiu complet de cotizare.Dar asa cum a mai precizat,Doamna Pintea in alte postari,in unele instante se castiga,in altele se pierde.Si totusi mie,mi se pare cam mic punctajul mediu anual.Deaceea cu acordul dumneavoastra,v-as cere urmatoarele elemente din decizia de pensionare:Punctul(F)Stagiul complet de cotizare...cat este?(in mod normal ar trebui sa fie 32 de ani si 2 luni).Punctul G(1)-Numar puncte realizate;Numar puncte conf.O.U.G.209/2008. O zi buna tuturor.
Eu m-am oferit sa incerc sa va ajut(poate depistez ceva in neregula)dar numai in conditiile in care aveti incredere in mine.Asadar postati din decizia de pensionare(numai daca doriti) urmatoarele elemente:Stagiul complet de cotizare;Stagiul total de cotizare;In grupa I-a ani,luni si zile.In grupa II- a ani,luni si zile;conditii normale ani,luni si zile;Stagiul asimilat ani,luni si zile;nr.puncte realizate;nr.puncte conform O.U.G.209/2008.Restul depinde numai de dumneavoastra,eu urandu-va numai bine.