naspa rau dar stii ce iti pot spune doar sa incerci sa faci revizuirea dosarului,dar daca este mandatul este definitiv este foarte greu la noi in romania mai ales daca nu ai pe cineva cu putere ca sa te sustina ,o pila ca la noi sunt pilele si banii eu il am pe fratele meu care este arestat de 1 an de zile si are aceeasi incadrare ca a sotului dumneavoastra 10-20 si tot incerc sa aflu cand intra in vigoare ca se beneficiaza de pedepse mai mici daca nu esti definitiv ,singura chestie de care beneficiaza sotul dumneavostra este ca va executa cu 6 lunii la an ,din ceea ce am citit eu in noul cod de procedura penala
singura ei scapare era sa faca 10 copii in fiecare an adica minimul de pedeapsa ca sa ii se prescrie mandatul daca reusea sa faca copii in fiecare an sa ramana insarcinata nu mai facea nici un an de puscarie ..pacat de ea intereseaza-te daca poate sa mai faca intrerupere decat sa mai stea 7 anii mai bine mai face copii si se prescrie ,dar stii ceva de noul cod?ai auzit ceva ?ai un id de messenger?