avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mica reforma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mica reforma

se poate beneficia de mica reforna daca in 2002 printr-o sentita definitiva pt inselaciune cu un prejudiciu de 1 mld vechi a ;rimit 13
ani ?
Cel mai recent răspuns: ana-maria31 , utilizator 10:46, 7 Noiembrie 2010
mai are de executat 3 ani si 7 luni?
hmm nu , mai are de executat jumatate pt ca in asteptarea noului cod a facut 4 copii si a beneficiat de intreruperi.
naspa rau dar stii ce iti pot spune doar sa incerci sa faci revizuirea dosarului,dar daca este mandatul este definitiv este foarte greu la noi in romania mai ales daca nu ai pe cineva cu putere ca sa te sustina ,o pila ca la noi sunt pilele si banii eu il am pe fratele meu care este arestat de 1 an de zile si are aceeasi incadrare ca a sotului dumneavoastra 10-20 si tot incerc sa aflu cand intra in vigoare ca se beneficiaza de pedepse mai mici daca nu esti definitiv ,singura chestie de care beneficiaza sotul dumneavostra este ca va executa cu 6 lunii la an ,din ceea ce am citit eu in noul cod de procedura penala
mda este sora mea dar cand va intra noul cpp intra si noul cp pana atunci executa 7 ani si numai am nevoie .
singura ei scapare era sa faca 10 copii in fiecare an adica minimul de pedeapsa ca sa ii se prescrie mandatul daca reusea sa faca copii in fiecare an sa ramana insarcinata nu mai facea nici un an de puscarie ..pacat de ea intereseaza-te daca poate sa mai faca intrerupere decat sa mai stea 7 anii mai bine mai face copii si se prescrie ,dar stii ceva de noul cod?ai auzit ceva ?ai un id de messenger?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal juanpablosorin juanpablosorin a-s dori sa stiu,daca un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 15 ani,pt inselaciune,condamnare ramasa definitiva in anul 1999,dupa intrarea in ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal aspect! darisdinu darisdinu Cei care se sustrag dela executarea madatului definitiv sau preventiv mai beneficiaza de prevederile noilor legi din noul codul penal daca intra in vigoare la ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)