avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune teapa nu stiu nu am cuvinte....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune teapa nu stiu nu am cuvinte....

am ajuns la o agentie italiana in italia printro persoana intermediara carea iam dat un comision la plecare urmand sa dau un alt comision la agentia din italia unde mi se va intocmi contract de minca ajunsa la aceasta agentie am cunoscut femei din toate partile romaniei care aveau 3 saptamani 2 saptamani chiar si 2 luni de zile care stateau pe agentie moarte de foame fara bani de a veni in tara si altele ajunsese sa traiasca cu barbatii italieni ca sa poata face bani pentru intorcerea in romania afland cele aratate mai sus am decis sa nu dau comisionul firmei respective intorcanduma in tara in aceeasi zi cu p persoana care plecase printrun acelasi intermediar care a stat 3 sap ,in 3 sapt a lucrat doar o singura sapt facand rost de banii sa vina in tara problema este ca eu nu am absolut nimic la mana deoarece la darea comisionului in tara nu am chitanta dar in schimb ma cunosc cu persoana cu care am venit impreuna si ea detine acest contract care i sa incheiat acolo deoarece aceasta a stat 3 sapt nu stiu sunt multe de spus dar..... VA rog daca se poate face ceva la aceasta persoana care este intermediar si duce persoane in italia care ajung de multe ori sa intretina relatii sexuale petru a face rost de bani sa vina in tara se poate face un flagant si in ce conditii suntem in toatal 4 femei care am venit si care am fost trimise de aceasta persoana dintre care 3 au si acest contract incheiat in italia eu neintrand in posesia acestui contract deoarece eu nu am dat acel comision si am preferat sa vin acasa cum trebuie sa procedam ce sa facem neam gandit sa nu mergem la politie deoarece pers respectiva avand bani sa nu fie mana in mana cu politia cum trebuie sa procedam sa fie prins va multumim
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:20, 7 Noiembrie 2010
inselaciune in forma agravanta.formulati o plangere,impreuna cu celelalte femei,depuneti la dosar,toate probele pe care le aveti,acte(factura comision)...plangerea o depuneti direct la procuror.
va multumesc si as vrea totusi sa va mai intreb daca am avea vreo sansa de a recupera banii noi nedetinand chitante e t c privind comisionul si inca ceva aceasta pers intermediara am gasito intrun ziar local procuratura nu poate face investigatii in acest caz ?spre exemplu atunci cand se face un astfel de anunt eu din cate stiu se face pe baza unui act de indentitate ma refer la investigatii de acest gen adica de la ziar pana la plecare neam gandit sa punem pe cineva care sa fie interesat de acest anunt si sa ne ajute procuratura sau nu stiu cine sa i; prinda in flagant se poate acest lucru cum in ce conditii este bine sa mediatizam exemplu la dan diacvonescu ce ne indrumati sa facem
mediatizati cazul.palngere se poate face far a stii identitatea faptuitorului.mergei si vorbiti la politie.
politia cade deoarece este mana in mana cu aceasta persoana nu stiu daca ma intelegeti
inteleg,inteleg.am vrut sa zic la procuror.vorbiti cu domnul procuror

Alte discuții în legătură

Contract intermediere loc de munca in germania marianachita marianachita buna ziua sotul meu a incheiat un contract de mediere pe 5 august, cu o firma din bucuresti unde a platit 750 lei pentru plasari locuri de munca in ... (vezi toată discuția)
Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Rca incheiat in romania pentru o masina inmatriculata in italia. inselaciune sau raspundere civila delictuala? alex_007 alex_007 Buna ziua, Am si eu o speta mai ciudata şi mi-ar prinde bine cateva sfaturi. O persoana incheie un rca in romania pentru o masina inmatriculata in italia. ... (vezi toată discuția)