avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare privind despagubirile in numerar prin ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare privind despagubirile in numerar prin ANRP

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti,daca stiti,care este motivul pentru care se tegiverseaza eliberarea Titlurilor de despagubire in numerar pentru 2 dosare plecate de la Prefectura din lunile Octombrie 2004,respectiv Mai 2005 si inregistrate cu P.V. de predare-primire la Secretariatul Comisiei Centrale pt. Stabilirea Despagubirilor in luna Noiembrie 2005.
Am facut 5-6 Memorii [cam cate unul in fiecare an],dar nu am primit decat raspunsuri evazive si care ocolesc intrebarea concreta.
Deasemeni va rog spuneti-mi daca exista vreun site[adresa de e-mail],unde se poate verifica situatia dosarelor,care este termenul legal in care ANRP trebuie sa raspunda la un memoriu si unde ma pot adresa in cazul in care nu sunt multumit de raspuns sau nu mi se raspunde?
Va multumesc anticipat si va doresc o zi excelenta!
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 17:23, 7 Noiembrie 2010
www.anrp.gov.ro/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp, legea 10/2001, legea 247/2005, despagubiri corecte doar pt unii ?!! retro retro Cum obtin si eu o despagibire corecta pt terenul intravilan central egal cu al vecinului. Al meu a fost evaluat in 2004 la o suma mica si nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Anrp legea 10 danw danw vreau sa va intreb si eu in legatura cu legea 10 entitatea investita de catre avas in 2005 de a face evaluarea o firma de lichidari din BAIA MARE pentru un ... (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)