Buna seara
As dori sa stiu si eu unde pot reclama un politist care m-a pus sa semnez o hartie alba.Nu mi-am dat seama pe moment si am semnat.Dupa ce am semnat hartia l-am intrbat ce face cu acea hartie si mi-a zis ca o sa imi redacteze el declaratia.I-am spus ca eu nu o sa recunosc acea declarati pt ca nu stiu ce scrie in ea.Din cate stiu la politie dai declaratie scrisa de tine,iar la procuror batuta la masina si doar semnezi(citesti ce scrie).Nu inteleg de ce trebuie el sa redacteze o declaratie.Este posibil sa schimbe el ceva in declaratia data de mine?daca a trecut 2saptamani de cand m-a pus sa semnez mai pot depune reclamatie si unde? Precizez ca in dosarul respectiv sunt martora si dosarul respectiv este la parchet.
Doamna,
Ati procedat ca un copil semnand in alb.
Puteti sa-i faceti reclamatie, dar ma indoiesc ca veti demonstra ca ati semnat in alb.
Oricum nu e suficient pentru dosar o declaratie pe o coala alba , va fi nevoie si de o declaratie tipizata de martor.
Mi se pare usor naiva,daca nu "cusuta cu ata alba"relatarea pentru ca nimeni,nu poate semna in alb o coala de hartie pe care se poate adauga orice.
Daca scria pe hartia aceea ca ii datorati 2 milioane de euro ,ce se intampla ?
Consider ca ar fi corect sa declarati adevarul
Am fost la parchet sa ma interesez la cine e dosarul si mi-a zis ca nu imi poate spune pt ca este in faza de ceretare.La politie cum se iau declaratiile scrise sau tipizate?Eu de cate ori am fost la politie sa ma interese de dosar politistul m-a evitat spunand ca e in sedinta,la treagere.Prolema este ca l-am surprins de vorba cu inculpatul iar mie mi-a spus ca e la tragere.Cand l-am intrebet de ce ma mintit a inceput sa tipe.Mie teama sa nu fi schimbat declaratia data de mine.In alt dosar care este anchetat tot de el acesta m-a mintit spunand ca este la parchet si dosarul este la politie.In acel dosar am fost mandatata sa inchei un contract de vanzare cumparare.politistul m-a mintit,a vorbit urat si m-ia refuzat drepul de a fi informata.E posibil ca cumparatorul care nu a intrat in posesia terenului din cauza ca unul munceste terenul abuziv si nu doreste eliberarea lui sa ma reclame.ce pot pati in cazul asta?Cumapratorul a depus reclamatie pt tulburare de posesie la politie.Dosarul pt tulburare este inca la politie si nu stiu dc politistul minte ca e la parchet.ce interes ar avea?
Nu am niciun interes sa mint.Eu chiar am semnat o hartie alba.Eu imi mentin in continuare prima declaratie data la politie pe care urmeaza sa o dau si la procuror.Mie frica ca politistul a schimbat declaratia.dc ma pus sa semnez a doua declaratie in alb.
Declaratie invinuit
bukinst
Poate un invinuit aflat in cercetare prealabila, dupa ce i s-a adus la cunostinta invinuirea sa-si redacteza declaratia acasa si sa o prezinte apoi organului ... (vezi toată discuția)