avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie semnata in alb
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie semnata in alb

Buna seara
As dori sa stiu si eu unde pot reclama un politist care m-a pus sa semnez o hartie alba.Nu mi-am dat seama pe moment si am semnat.Dupa ce am semnat hartia l-am intrbat ce face cu acea hartie si mi-a zis ca o sa imi redacteze el declaratia.I-am spus ca eu nu o sa recunosc acea declarati pt ca nu stiu ce scrie in ea.Din cate stiu la politie dai declaratie scrisa de tine,iar la procuror batuta la masina si doar semnezi(citesti ce scrie).Nu inteleg de ce trebuie el sa redacteze o declaratie.Este posibil sa schimbe el ceva in declaratia data de mine?daca a trecut 2saptamani de cand m-a pus sa semnez mai pot depune reclamatie si unde? Precizez ca in dosarul respectiv sunt martora si dosarul respectiv este la parchet.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:26, 8 Noiembrie 2010
Si de ce ati semnat in alb?
este greseala dvs.
Oricum, chiar daca este scrisa de politist o declaratie, la sfarsitul acesteia, in mod normal trebuie sa scrie persoana care a dat declarat ca "aceasta imi este declaratie , pe care o dau, sustin si semnez, dupa ce am citit-o si corespunde cu cele declarate de mine"
Incercati sa mergeti in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza instrumentarea cauzei,cu un memoriu in care explicati totul,astfel cum s-au petrecut lucrurile sau trimiteti prin posta un asemenea memoriu adresat conducatorului parchetului.
Mergeti cu memoriu si la conducerea Inspectoratului Judetean de Politie , trimitei un altul si la IGPR Directia de Ordine Publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar - plangere carmen69 carmen69 Buna seara ,revin cu o intrebare la care as vrea sa primesc si eu un raspuns sau mai bine zis un sfat.Sotul meu a fost agresat acum ceva timp adica pe data de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Declaratie invinuit bukinst bukinst Poate un invinuit aflat in cercetare prealabila, dupa ce i s-a adus la cunostinta invinuirea sa-si redacteza declaratia acasa si sa o prezinte apoi organului ... (vezi toată discuția)