Buna seara
As dori sa stiu si eu unde pot reclama un politist care m-a pus sa semnez o hartie alba.Nu mi-am dat seama pe moment si am semnat.Dupa ce am semnat hartia l-am intrbat ce face cu acea hartie si mi-a zis ca o sa imi redacteze el declaratia.I-am spus ca eu nu o sa recunosc acea declarati pt ca nu stiu ce scrie in ea.Din cate stiu la politie dai declaratie scrisa de tine,iar la procuror batuta la masina si doar semnezi(citesti ce scrie).Nu inteleg de ce trebuie el sa redacteze o declaratie.Este posibil sa schimbe el ceva in declaratia data de mine?daca a trecut 2saptamani de cand m-a pus sa semnez mai pot depune reclamatie si unde? Precizez ca in dosarul respectiv sunt martora si dosarul respectiv este la parchet.
Si de ce ati semnat in alb?
este greseala dvs.
Oricum, chiar daca este scrisa de politist o declaratie, la sfarsitul acesteia, in mod normal trebuie sa scrie persoana care a dat declarat ca "aceasta imi este declaratie , pe care o dau, sustin si semnez, dupa ce am citit-o si corespunde cu cele declarate de mine"
Incercati sa mergeti in audienta la primul procuror al parchetului care supravegheaza instrumentarea cauzei,cu un memoriu in care explicati totul,astfel cum s-au petrecut lucrurile sau trimiteti prin posta un asemenea memoriu adresat conducatorului parchetului.
Mergeti cu memoriu si la conducerea Inspectoratului Judetean de Politie , trimitei un altul si la IGPR Directia de Ordine Publica
Declaratie invinuit
bukinst
Poate un invinuit aflat in cercetare prealabila, dupa ce i s-a adus la cunostinta invinuirea sa-si redacteza declaratia acasa si sa o prezinte apoi organului ... (vezi toată discuția)