avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cununia civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cununia civila

Cununia civila se poate oficializa si la primaria orasului care este resedinta de judet?
NU vreau sa ma cunune primarul comunei unde locuim(probleme personale) si as vrea sa stiu daca se poate oficializa si in alta parte daca da unde si cum?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:25, 8 Noiembrie 2010
Actele necesare casatoriei (cu domiciliul in Romania):

* buletine, carti de identitate sau carti provizorii de identitate, originale si copii
* certificate de nastere – originale si copii
* certificate medicale prenuptiale eliberate cu o zi sau doua inainte de data depunerii actelor
* dovada desfacerii casatoriei anterioare

Depunerea actelor se face de catre ambii soti, personal, la Serviciul de stare civila pe raza caruia unul dintre acestia isi are domiciliul sau resedinta.

Puteti incerca sa dati un telefon la starea civila care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Casatorie in bucuresti angajat angajat Buna ziua, Daca eu nu am buletin de Bucuresti si nici persoana cu care doresc sa ma casatoresc, putem sa o facem totusi aici ? Mentionez ca el e cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean indian andreeas_deea2000 andreeas_deea2000 Buna!!am si eu o intrebare......de ce acte are nevoie iubitul meu Indian, ca sa putem face casatoria in Romania?am facut actele necesare pentru invitatie dar ... (vezi toată discuția)