avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DECONECTARE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DECONECTARE

Buna ziua!
Avem in bloc un proprietar care si-a montat centrala termica fara sa aiba acordul asociatiei deoarece avea debite si fara proces verbal de debransare Radet.Mentionez ca avea trasa coloana de gaze separata.
Pentru consumul de apa a dat numai indecsi apa rece.Cum i se calculeaza consumul de apa calda si caldura?
Multumesc anticipat si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:06, 8 Noiembrie 2010
La pausal.
Apa calda 3,3 mc / persoana / luna.
La caldura este considerat fara repartitor (daca asociatie este contorizata la nivel de apartament) sau similar cu apartamentele cu aceeasi suprafata (daca blcul nu este contorizat cu repartitoare).

Baza este legea 325/2006 si Normele metodologice ANRSC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Imi spuneti, va rog, cat este consumul pausal la apa rece si ... puimicc puimicc Imi spuneti, va rog, cat este consumul pausal la apa rece si apa calda? Imi spuneti, va rog, ce act normativ reglementeaza acest aspect? (vezi toată discuția)