eos-ksi trimite instiintare,2august 2010 ,ca am de platit la orange o factura de 615ron ,factura veche din 2005 sau chiar 2004 ,nu tin minte data .au facut calculele si in total ar veni rest de plata 1566 ron plus cheltuieli de judecata daca nu ma prezit la firma unui avocat ,imi trimit si decretul ,si datele avocatului sa gasim o solutie pe cale amiabila.nu m-am prezentat ,alt plic ma instiinteaza ca pe data de 18 august 2010 vor veni cu executorul,nu stiu daca au fost .plicurile au fost primite la adresa parintilor ,unde stateam acu 5 ani.Cum se procedeaza intr-o astfel de situatie?In tot acest timp nu am mai primit nici un fel de instiintare,decat cand mi-au inchis abonamentul .va multumesc!
Firma de telefonie a vandut creanta acestor recuperatori, care incearca sa va repuna in termenul de prescriptie.
Nu faceti nici o plata, nici partiala, nu recunoasteti datoria.
Aceasta s-a prescris.
Recuperatorii merg la intimidare, poate prostesc pe cineva.
Va rog frumos sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie deoarece, in acest forum, se discuta ideea si nu persoana juridica.
Va multumesc frumos pentru intelegere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Avertisment de plata
daisys
Buna am primit si eu un plic..am o factura la ORANGE de nush cati ani..cam 4 cred si am primit zilele astea un avertisment ca daca platesc pana pe 6 aprilie o ... (vezi toată discuția)