avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa fug de la sot, care este violent!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa fug de la sot, care este violent!

Daca plecam in alta tara, eu cu sotul meu si fetita noastra (mai exact la parintii mei in Republica Moldova) si nu mai doresc sa ma mai intorc la sotul meu. si nici sa-i las copilul .lA CE POT SA MA ASTEPT? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:47, 9 Noiembrie 2010
La ce sa va asteptati...
La scandal din partea lui...
Introduceti actiune de divort si reglementati legal situatia.
Imi dau seama ca va fi foarte greu , deoarece eu nu am cetatenie romana si daca merg pe cale legala nu-si va da acordul sai fac fetitei pasaport ..
taniusa73 a scris:

Daca plecam in alta tara, eu cu sotul meu si fetita noastra (mai exact la parintii mei in Republica Moldova) si nu mai doresc sa ma mai intorc la sotul meu. si nici sa-i las copilul .lA CE POT SA MA ASTEPT? MULTUMESC!


Iertati-ma dar daca plecati cu tot cu sot, cum doriti "sa nu va mai intoarceti la el"?

Ma gandesc ca ati putea doar sa-l determinati sa va abandoneze...poate...insa aveti grija sa nu plece si cu fetitza!
Am vrut sa stiu daca n-am sa fiu acuzata ca iam furat copilul?
Pana cand nu va exista o hotarare judecatoreasca definitiva sau/si irevocabila, prin care minora sa fie incredintata unui parinte sau celuilalt, provizoriu (pana la definitivarea procesului de divort) sau definitiv, nu poate subzista nici un element constitutiv al unei infractiuni de acest gen (rapire-de exemplu).

Si totusi, nu inteleg, nu plecati toti membrii familiei (trei), la parintii dvs.?

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor CARMEN_AVRAM CARMEN_AVRAM Locuiesc impreuna cu sotul si copilul nostru in Norvegia , avem drept de sedere definitiva si un copilul este nascut aici. Casatoria este incheiata in Romania ... (vezi toată discuția)
Divortata si plecata cu un copil minor di romania in strainatate cu acordu tatalui walterrone walterrone buna ziua .sun divortata de 2 ani si am o fetita de 4 ani,mia fost incredintata mie dar cu dreptul asupra copilului sa se faca in comun de ambi parinti si sa ... (vezi toată discuția)