avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment srl
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment srl

salut
am un magazin non stop in bz si din cauza unor investitie proaste am o datorie l;a furnizori in valoare de 20000 ron di la finante de 4500.Puteti sa imi dati si mie un sfat ce sa fac ? as vrea sa o declar falimentara.societatea are doi asociati.
multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:11, 9 Noiembrie 2010
Buna seara .
Puteti, in 6 luni de la aparitia insolventei.Daca depasiti termenul ,nu este bine .
Puteti cere reorganizarea activitatii, sau direct falimentul,procedura simplificata ,
conform Legii 85/2006.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in insolventa - debitor Bisca Bisca Buna. Este vorba de 2 asociati care nu se mai inteleg pentru a continua afacerea. Datorile de la finante (20000)nu depasesc 40.000. Punctele de lucru sunt ... (vezi toată discuția)
Insolventa nixnix nixnix buna seara va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna insolventa ,cum poate intra o firma in insolventa? mentionez ca am o firma care a ... (vezi toată discuția)
Ce trebe sa fac ca sa pun firma in faliment pitonul2010 pitonul2010 am o firma de calculatoare si de internet si dupa cum se stie in romania nu merge nimica bine vreau sa o inchid dar problema cea mai mare este ca am datori de ... (vezi toată discuția)