Am si eu o mare nelamurire si as avea nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac un contract intre firma la care lucrez si o alta firma care va vinde produsele noastre la pretul de catalog, insa ea va primi discount de la noi. Practic noi le vindem lor ceva cu pret mai mic, iar ei vand la pretul final. Mentionez ca marfa pe care o vindem nu e produsa de noi, ei doar o vand, iar de garantie, montaj si service ne ocupam tot noi.
Acestea fiind spuse... eu nu prea stiu ce fel de contract ar trebui sa fie. Contract de colaborare? Ce calitate are cealalta firma?
Nu ma pricep la contracte si patronii nu vor sa apeleze la un avocat, de aceea as aprecia orice sfat, model de contract... idee.
buna. este vrb de ctr distributie tu ca si vanzator/furnizor, el ca si cumparator/distribuitor. preturile se pot stabili prin politica comerciala si anexa la contract. in politica comerciala stabilesti discount, si target pe produs.
eu asa fac. suntem unici importator pe niste branduri de bauturi alcoolice si avem retea de distributie. am ctr de distributie iar prin politi comerciale se stabilesc atat preturi, conditii, target si discout semestrial, trimestrial cat si pentru plata conform politicii de credit.
alina