avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale colectare selectiva mediul privat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

colectare selectiva mediul privat

buna seara. sunt administrator al unei firma si de curand am achizitionat o cladire in care atat firma pe care o reprezint cat si celelalte firme carora le-am inchiriat spatiu, desfasuram activitate de birou. conform legii, trebuie fiecare persoana juridica sa incheie in nume propriu ctr de servicii colectare deseu. problema mea: ca si activitate de birou, trebuie sa am si colectare selectiva? daca da...doar hartie si menajer sau asa cum avem si la depozit (de bauturi) pt sticla, plastic, lemn, hartie, menajer?. multumesc

Alte discuții în legătură

Firmele din imobil pot folosi pubelele asociatiei? dana_maria1984 dana_maria1984 Buna ziua, In cadrul imobilului in care locuiesc cateva apartamente sunt inchiriate unor firme, unele din ele avand chiar si 10 angajati. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declaratie/plata taxa fond de mediu mariananitu mariananitu Buna ziua! Societatea la care lucrez este o casa de expeditie- transporturi . Avem un depozit logistic din activitatea caruia rezulta deseuri de carton si ... (vezi toată discuția)
Obligatie colectare selectiva deseuri la firme mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, O intreprindere familiala, care functioneaza intr-un spatiu public (cladire magazine) are obligatia sa faca colecatre selectiva? (vezi toată discuția)