avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firmele din imobil pot folosi pubelele asociatiei?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firmele din imobil pot folosi pubelele asociatiei?

Buna ziua,

In cadrul imobilului in care locuiesc cateva apartamente sunt inchiriate unor firme, unele din ele avand chiar si 10 angajati. As dori sa stiu daca firmele pot folosi pubelele asociatiei, sau ar trebui sa incheie contracte separat cu firma de salubritate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana_maria1984 , utilizator 11:08, 11 Martie 2017
Societatile comerciale sunt obligate sa incheie contracte de prestari servicii pentru locatiile unde isi desfasoara activitatea ( comerciala sau nu ) .
Depinde si deseuri genereaza, deseu menajer, hartie, plastic, etc.
Pentru deseu menajer pot folosi pubelele asociatiei prin plata la nr de persoane permanente iar ptr restul de deseuri pot avea contract cu firme specializate de colectare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare deseuri Balkrisz Balkrisz Buna ziua. Recent s-a schimbat contractul cu firma care ridica deseurile in satul nostru. De acum incolo va ridica numai deseurile reciclabile partial (ex fara ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Colectare selectiva mediul privat alinasandor alinasandor buna seara. sunt administrator al unei firma si de curand am achizitionat o cladire in care atat firma pe care o reprezint cat si celelalte firme carora le-am ... (vezi toată discuția)