avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina parcata neregulamentar ridicata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina parcata neregulamentar ridicata

Soc Ilcor auto eco srl e o firma care are ca activitate ridicarea autoturismelor parctae neregulamentar..am parcat neregulamentar pe bd Iuliu Maniu in jurul orelor 18, si nu am mai gasit masina...am aflat in cele din urma unde este..la sediul ac societati
am si achitat 680 ron in aceeasi seara si mi am recuperat masina
exista o modalitate legala prin care mi pot recupera banii?
pe langa aceatsa suma, trebue sa achit si amenda de60 ron

va multumesc

Alte discuții în legătură

Ridicari auto sector 6 vascomstar vascomstar In data de 12.10.2009 mi-a fost ridicat autoturismul de pe Bdul Iuliu Maniu de catre SC ILCOR AUTO ECO SRL parcat regulamentar dupa parerea mea . Conform PV ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina - ultimul loc de parcare "in spic", marcat ramona_s ramona_s Buna seara, Am si eu urmatoarela nelamurire / intrebare: pe Bd. Iuliu Maniu (sector 6) exista locuri de parcare \"in spic\", special destinate acestui scop, ... (vezi toată discuția)
Masina parcata regulamentar dar ridicata AndraProca AndraProca Buna ziua! Am si eu o intrebare: \"Ce sanse as avea sa castig un proces cu Primaria S6 si Pol. Rutiera ce mi-au rdicat masina din parcere?\" Pe data de 22. ... (vezi toată discuția)