avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONDITII ANGAJARE ASISTENT MEDICAL GENERALIST IN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONDITII ANGAJARE ASISTENT MEDICAL GENERALIST IN STRAINATATE

Imi puteti spune va rog de ce acte am nevoie pentru a ma angaja intr un spital din strainatate ca asistent medical generalist.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 24 Mai 2013
Stimata Iuliana: Depinde de unitatea unde te angajesc. Dpv roman actele trebuie sa fie certificata de ministerul sanatatii, legalizate cu apostila de la Haga, si traduse pentru tara respectiva.
Buna ziua,
In cazul in care am absolvit postliceala sanitara in 2012, dar nu am lucrat deloc in Romania, pot obtine recunoasterea de la Ministerul Sanatatii Italian de la Roma?
Vedeti acest articol
Recunoasterea si echivalarea diplomelor in Italia
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Documente cetatenie italiana gabrielag13 gabrielag13 Buna ziua . Se poate sti care sunt documentele pentru obtinerea cetateniei italiene ? Cum sunt aproape sigura ca trebuie certificatele de nastere , trebuie ... (vezi toată discuția)