avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Top filme romanesti
Discuție deschisă în Concursuri active

Top filme romanesti

Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan.
[ link extern ]

In aceasta saptamana poti castiga o invitatie la filmul Due Date.
Concursul este valabil pana sambata, 13 noiembrie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati duminica, 14 noiembrie 2010.
Invitatiile sunt valabile in perioada 15 - 18 noiembrie 2010.

REGULAMENT CONCURS
- concursul se desfasoara in fiecare saptamana de luni pana sambata, inclusiv
- fiecare participant va intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in fiecare zi de duminica
- castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de duminica prin mesaj privat
- castigatorii trebuie ca pana luni, ora 00:00 sa raspunda, tot prin mesaj privat, pentru a confirma acceptarea premiului si pentru a furniza datele cu care vor fi identificati la ridicarea invitatiilor
- daca unul sau ambii castigatori nu raspund in timp util mesajului nostru, vor fi stabiliti tot prin tragere la sorti alt/alti castigator(i), ce vor fi informati asupra faptului ca sunt castigatori, tot prin mesaj privat, in fiecare zi de luni.
- invitatiile sunt valabile de luni pana joi, inclusiv
- invitatiile sunt duble si se ridica de la casa de bilete a Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan, in baza actului de identitate (CI/BI)
- invitatile sunt valabile in limita locurilor disponibile in sala pentru fiecare dintre orele de difuzare ale filmului pus in concurs.

Mult succes!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 16:38, 11 Noiembrie 2010
1. ,,Filantropica" - o analiza fina si reala o societatii romanesti si a romanismului in genere. În Filantropica, Nae Caranfil nu ne dezvăluie doar o altă latură negativă a societăţii, dar ne arată şi mecanismele de funcţionare ale cerşetoriei organizate. Nu oricum, ci cu un umor extraordinar şi cu o interpretare de nota 10.
2. ,,Moartea domnului Lazarescu" - este probabil cel mai trist film cu umor, un film care arată situaţia gravă din sistemul de sănătate din România. Povestea unui om neputincios care ajunge la spital şi este trimis cu nepăsare dintr-un loc în altul, până acesta moare, nu face parte dintr-un scenariu imaginar.
3. ,,Nunta muta" - drama, comedia, istoria si simbolismul se imbina perfect in acest film.
4. ,,Cel mai iubit dintre pamanteni" - atmosfera pe tot parcursul filmului este apăsătoare, însă pe alocuri presărată cu dialoguri extrem de amuzante care cu siguranţă nu vor fi uitate.
5. ,,Osanda" - cred ca e rolul cel mai puternic al lui Amza Pellea, iar finalul cu Amza ducandu-si crucea pe deal e magistral.
6. ,,Morometii" - film perfect, printre putinele care concureaza cartea ce le-a stat la baza, o distributie perfecta cu un Rebenciuc magistral.
7. ,,Nea Marin miliardar" - Cea mai cunoscută şi apreciată comedie românească nu mai are nevoie de nici o prezentare. Merită văzută, revăzută şi re-re-revăzută.
8. ,,Pas in doi" - cred ca e cel mai frumos film romanesc despre dragoste si tineri, cu un Bleont excelent, extrem de actor si departe de mondenitatea din prezent.
9. ,,E pericoloso sporgersi" - Ca şi multe alte filme apărute după revoluţie, acest film, prezintă viaţa unor români din perioada comunismului. Unele personaje îşi joacă chiar propriul rol. Ceea ce face din acest film o producţie de top, este limbajul colorat, umorul şi peisajul tipic românesc.
10. ,,Restul e tacere" - O poveste adevărată care ne arată cât de ambiţioşi trebuie să fim în faţa problemelor ce apar inevitabil în viaţa personală, dar mai ales la realizarea proiectelor.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
Cristina Vasile, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top comedii beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este [b]comedia preferata[/b] (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de[b] Hollywood Multiplex, ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Top filme 2010 beatricemanta beatricemanta Incepand de astazi, Avocatnet.ro si Hollywood Multiplex te provoaca la un nou concurs. Spune-ne care crezi ca sunt cele mai bune filme din 2010 (argumentat) ... (vezi toată discuția)