avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti cum aflu pana la primirea citatiei daca paratul a formulat cerere de recurs intr-un proces pe care eu l-am castigat in parte.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:03, 10 Noiembrie 2010
de la registratura instantei care a solutionat procesul sau de pe portalul instantei superioare...
De la arhiva instantei care a pronuntat hotararea., dar dupa expirarea caii de atac care o calculati cand expira pentru dvs.( cu aproximatie pentru ca n-aveti de unde stii exact data comunicarii hotararii la partea adversa).
cu recurs in 10 zile de la comunicare -comunicarea a fost pe 2.11.2010.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
mihai69, utilizator
incercati dupa data de 15-17.11.2010 la arhiva instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Solutie. dansorin dansorin buna ziua,am terminat un proces pe fond,solutia si motivarea vin acasa sau trebuie sa le iau de la arhiva tribunalului.va multumesc.. (vezi toată discuția)