avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de inchiriere

Va salut.Locuiesc cu chirie la o pers particulara.Contractul de inchiriere care l-am avut pe 2 ani expira in martie.Intrebarea mea este : La adm. fin. se face un nou contract sau se face un act aditional la contractul existent?Daca se face alt contract, pot merge inaintea expirarii celui actual sau imediat dupa ce expira ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 13:51, 19 Februarie 2008
Puteti face un act aditional la contractul de inchiriere
In contractul initial nu scrie ca se prelungeste automat?
Puteti face un act aditional prin care se prelungeste durata contractului numai ca au fost cazuri cand cei de la finante nu au acceptat decat un nou cotract.Probabil nu stiu sa - l citeasca altfel...

Face-ti un act aditional de prelungire a duratei contractului inainte de exipirarea celui initial specificand data expirarii prelungirii.
Prezentati in acest caz la finante contractul initial si actul aditional
Vera a scris:
Puteti face un act aditional prin care se prelungeste durata contractului numai ca au fost cazuri cand cei de la finante nu au acceptat decat un nou cotract.

Nu au competenta de a face asa ceva. Daca solicitantul se complace cu privirea acra si refuzul nemotivat, probabil ca da, "nu au acceptat decat un nou contract". Cum era si vorba aia, "capul plecat, sabia nu-l taie". Dar nici legea nu se aplica cum ar trebui si dupa aia tot aceleasi persoane se plang!

Ati incercat vreodata sa cereti motivarea refuzului?

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim dianamuresan dianamuresan Buna ziua, 1.Va rog sa ma ajutati cu un rasp. In data de 16.10.2012 a expirat CIM pe care il aveam pe o perioada de 3 luni.Nu am primit de la HR nici un act ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract de prestari servicii Valentina Ionescu Valentina Ionescu Exista un contract de prestari servicii, in care se specifica, la capitolul \"Durata contractului\", ca acesta se prelungeste automat (pe cate un an) daca nici ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial duta_tatiana duta_tatiana Buna ziua! Ma intereseaza care sunt termenii prelungirii unui act aditional la contract spatiu comercial care expira pe 28.08.2016.Propietareul este in ... (vezi toată discuția)