avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere spatiu comercial

Buna ziua! Ma intereseaza care sunt termenii prelungirii unui act aditional la contract spatiu comercial care expira pe 28.08.2016.Propietareul este in concediu si revine dupa 01.09.2016.
Cel mai recent răspuns: duta_tatiana , utilizator 11:09, 25 August 2016
Prelungirea contractului de inchiriere se face prin acordul partilor, prin act aditional (daca nu s-a prevazut in contractul initial prelungirea automata). Prin act aditional poate fi prelungit contractul si pot fi modificate (sau nu) si alte clauze contractuale.
Este contract standard Administratia Financiara ma intereseaza care este termenul de inregistrare (la ANAF) a prelungirii prezentului contract (actul aditional expira pe 28.08.2016) daca este prelungit dupa data expirarii implica alte obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ContSters49480 ContSters49480 Va salut.Locuiesc cu chirie la o pers particulara.Contractul de inchiriere care l-am avut pe 2 ani expira in martie.Intrebarea mea este : La adm. fin. se face ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract de prestari servicii Valentina Ionescu Valentina Ionescu Exista un contract de prestari servicii, in care se specifica, la capitolul \"Durata contractului\", ca acesta se prelungeste automat (pe cate un an) daca nici ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata contract de prestari servicii florin petcu florin petcu buna ziua, am si eu putina nevoie de ajutor in anul 2007 conducerea Primariei la care lucrez a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)