avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Cifre despre Avocatnet.ro. Editia noiembrie 2010
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Cifre despre Avocatnet.ro. Editia noiembrie 2010

In 26 iulie 2010 scriam un subiect despre Cifrele relevante din comunitatea Avocatnet.ro. Astazi m-am gandit sa actualizez informatiile de acolo.

Iata deci informatiile pe care le prezentam atunci:

Prin urmare, in 2010, in Avocatnet.ro (cifre actualizate la 26 iul 2010):
- s-au inscris 768 consultanti de consultanti noi si au fost activi (adica s-au logat) un numar de 2.315 consultanti (din cei 2950 care au un cont valid in site).
- au fost scrise 287.674 mesaje in forum (vorbim despre mesaje existente, nu despre mesaje sterse de-a lungul timpului).
- dintre mesajele scrise, aprox 70% sunt scrise in categoria Discutii juridice, aproximativ 15% in sectiunea Discutii diverse si aproximativ 10% in sectiunea Discutii contabile. Restul de mesaje se scriu in celelalte sectiuni ale forumului, sugestii si reclamatii, mediere, etc.
- s-au inregistrat 38.595 de membri noi, dintre care 356 au ales sa isi si stearga contul din diferite motive (pentru a crea un cont nou, pentru ca li s-a raspuns la intrebarea pe care o pusesera in forum, pentru ca au fost nemultumiti de experienta din Avocatnet.ro, etc)
- 31 dintre utilizatorii care si-au sters contul au mentionat ca motiv al stergerii nemultumiri fata de facilitatile oferite Avocatnet.ro, altercatii cu alti utilizatori, moderatori sau administratori Avocatnet.ro: 5 in ianuarie, 4 in februarie, 3 in martie, 5 in aprilie, 6 in mai, 3 in iunie, 5 in iulie).

Din toate aceste cifre am inteles ca:
- avem nevoie de un sistem care sa ofere consultantilor care scriu mesaje relevante si utile unei discutii un plus fata de consultantii care doar polueaza discutia cu mesaje sterile
- mai mult de jumatate din raspunsurile din forum nu sunt oferite de consultanti, fapt explicabil pe de o parte prin faptul ca multi profesionisti nu isi declara competenta si aleg sa raspunda in calitate de utilizatori obisnuiti, iar pe de alta parte de faptul ca din ce in ce mai multi oameni explica aici experientele pe care le-au intalnit in diferite situatii juridice din viata lor.


Si iata, pe acelasi calapod, informatiile de ieri, 10 noiembrie 2010, la aproape 4 luni de la cifrele de mai sus.

Prin urmare, in 2010, in Avocatnet.ro (cifre actualizate la 10 nov 2010):
- s-au inscris 1,124 consultanti noi si au fost activi (adica s-au logat) un numar de 2.715 consultanti (din cei 3.190 care au un cont valid in site).
- au fost scrise 401,868 mesaje in forum (vorbim despre mesaje existente, nu despre mesaje sterse de-a lungul timpului).
- dintre mesajele scrise, aprox 80% sunt scrise in categoria Discutii juridice, aproximativ 9% in sectiunea Discutii diverse si aproximativ 9% in sectiunea Discutii contabile. Restul de mesaje se scriu in celelalte sectiuni ale forumului, sugestii si reclamatii, mediere, etc.
- s-au inregistrat 55,351 de membri noi, dintre care 536 au ales sa isi si stearga contul din diferite motive (pentru a crea un cont nou, pentru ca li s-a raspuns la intrebarea pe care o pusesera in forum, pentru ca au fost nemultumiti de experienta din Avocatnet.ro, etc)
- 46 dintre utilizatorii care si-au sters contul au mentionat ca motiv al stergerii nemultumiri fata de facilitatile oferite Avocatnet.ro, altercatii cu alti utilizatori, moderatori sau administratori Avocatnet.ro: 5 in ianuarie, 4 in februarie, 3 in martie, 5 in aprilie, 6 in mai, 3 in iunie, 6 in iulie, 3 in august, 4 in septembrie, 5 in octombrie, 2 in noiembrie, pana la data prezenta).

Din toate aceste cifre am inteles ca:
- avem nevoie de un sistem care sa ofere consultantilor care scriu mesaje relevante si utile unei discutii un plus fata de consultantii care doar polueaza discutia cu mesaje sterile - Printre solutiile gasite de-a lungul timpului: am eliminat punctarea consultantilor care scriau in "Discutii diverse".
- aproximativ 60% din raspunsurile din forum nu sunt oferite de consultanti, fapt explicabil pe de o parte prin faptul ca multi profesionisti nu isi declara competenta si aleg sa raspunda in calitate de utilizatori obisnuiti, iar pe de alta parte de faptul ca din ce in ce mai multi oameni explica aici experientele pe care le-au intalnit in diferite situatii juridice din viata lor.
Multumim frumos pentru informatii.:)

Impresionant!

"- aproximativ 60% din raspunsurile din forum nu sunt oferite de consultanti, fapt explicabil pe de o parte prin faptul ca multi profesionisti nu isi declara competenta si aleg sa raspunda in calitate de utilizatori obisnuiti, iar pe de alta parte de faptul ca din ce in ce mai multi oameni explica aici experientele pe care le-au intalnit in diferite situatii juridice din viata lor."

Ei si uite asa se imbina teoria cu...practica, se impartasesc experiente juridice si eu cred ca este foarte bine.Oamenii comunica iar comunicarea reprezinta un important liant social.


Aplauze pentru toata lumea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat
Stimate Aline:
Am observat in cele 50 de zile care am venit la forum, ca sunt multi care vreau consultanta in domeniul international: probleme cu arabia, cu spania, cu italia, etc. Sau de acolo pana aici sau invers. Sunt persoane care nu sunt decat in pretutindeni de mult si ar vreau un sfat. Ai vreuna statistica in acest fel?. Erea bine sa se deschida o fereastra cu acest domeniu: straniatatea sau internationala. Stis despre mine ca sunt avocat spaniol specialist in dreptul international privat. O seara cat de placuta!.
O alta analiza:

,,-in anul 2010 s-au inregistrat 55.351 de membri noi...",dar numarul beneficiarilor raspunsurilor este mult mai mare, tinand cont ca acesti noi membri au familii si prieteni,care sunt alaturi de ei, in acele imprejurari dificile cand pun intrebari;
,,-aproximativ 60% din raspunsuri din forum..." au fost oferite de utilizatorii obisnuiti,din dorinta de a fi de folos,asa cum si lor li s-au oferit raspunsuri folositoare de catre alti utilizatori obisnuiti.Ei au explicat aici cunostintele dobandite ca urmare a experientelor juridice traite,asa cum au fost intelese de ei, dar situatiile singulare traite nu pot tine locul practicii si experientei .Cand e nevoie, un moderator sau un consultant intervine, si cel care a intrebat primeste raspunsul complet.

Dincolo de aceste cifre important este ca, din ce in ce mai multi oameni, au primit sprijin de la Avocatnet.ro atunci cand au simtit nevoia de sfaturi si ajutor.

Mult succes in continuare!


Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
ContSters161342, utilizator
Forumul avocat net, imbina bunul simt cu utilitatea , rabdarea si intelegerea. Felicitari pentru realizatorii acestui forum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu In ultimele zile, ne-am jucat cu cifrele si graficele generate de statisticile Avocatnet.ro, pentru ca ne interesa care este tendinta din cateva zone ... (vezi toată discuția)
Cifre despre forumul avocatnet.ro - august 2011 Alin Popescu Alin Popescu In primele 7 luni si jumatate ale anului (cifrele sunt actualizate astazi, 17 august 2011), Forumul Avocatnet.ro a inregistrat urmatoarele cifre ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)