avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme Carpatica Asig Sa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme Carpatica Asig Sa

Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 2.09.2010 in care nu am fost vinovat.Un sofer care conducea un tir a intrat in mine de pe contrasens avariind masina mea total.Incepand din acea zi a inceput cosmarul pt mine.Tirul era asigurat la firma de asigurari Carpatica Asig Sa si nici in ziua de azi nu am un raspuns de la ei.Nu stiu ce as putea face?Ma poate ajuta cineva??????????
Cel mai recent răspuns: monicalina , utilizator 17:46, 17 Noiembrie 2010
Dupa deschiderea dosarului de dauna la asiguratorul celui vinovat, urmatorul pas este sa va angajati un avocat specializat pe probleme de daune din asigurari. Mergeti si solicitati apoi o conciliere cu acest asigurator si apoi in instanta. Cu acest asigurator si metodele sale de refuzare a platilor si de tergiversare a tuturor actiunilor celor accidentati de asiguratii sai nu e de joaca.
Sant in aceasi situatie si cred ca singura solutie e sa-i dam in judecata pe nenorociti aia de la carpatica
sfatul d-lui Tudor este corect, va sugerez sa-l urmati daca doriti sa obtineti un rezultat bun !
Societatea de asigurare se afla in termenul legal de 3 luni in care au dreptul sa faca investigatii proprii si sa va comunice rezultatul acestora.
O sa asteptati 3 luni, "termenul legal
' in care firma de asigurari isi desfasoara propria ancheta si in final o sa primit un refuz, asa cum se intampla in aproape toate cazurile.
Ascultati ce vi s-a zis, luati-va un avocat pe asigurari si demarati treaba pentru ca ei nu se grabesc sa desbagubeasca.
Mult succes!

Alte discuții în legătură

Rca carpatica nu plateste pentru ca nu exista contact fizic intra cele doua autovehicule Laurentiuanto Laurentiuanto Un tir depasind pe linie continua un autobuz intra pe contrasens fortind autovehicolul nostru sa franeze si in ultima instanta soferul tragand volanul la ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna respins maria.b maria.b Buna ziua, Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Sc carpatica asig s.a angelo1983 angelo1983 18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si ... (vezi toată discuția)