Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 2.09.2010 in care nu am fost vinovat.Un sofer care conducea un tir a intrat in mine de pe contrasens avariind masina mea total.Incepand din acea zi a inceput cosmarul pt mine.Tirul era asigurat la firma de asigurari Carpatica Asig Sa si nici in ziua de azi nu am un raspuns de la ei.Nu stiu ce as putea face?Ma poate ajuta cineva??????????
Dupa deschiderea dosarului de dauna la asiguratorul celui vinovat, urmatorul pas este sa va angajati un avocat specializat pe probleme de daune din asigurari. Mergeti si solicitati apoi o conciliere cu acest asigurator si apoi in instanta. Cu acest asigurator si metodele sale de refuzare a platilor si de tergiversare a tuturor actiunilor celor accidentati de asiguratii sai nu e de joaca.
O sa asteptati 3 luni, "termenul legal
' in care firma de asigurari isi desfasoara propria ancheta si in final o sa primit un refuz, asa cum se intampla in aproape toate cazurile.
Ascultati ce vi s-a zis, luati-va un avocat pe asigurari si demarati treaba pentru ca ei nu se grabesc sa desbagubeasca.
Mult succes!