avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme Carpatica Asig Sa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme Carpatica Asig Sa

Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 2.09.2010 in care nu am fost vinovat.Un sofer care conducea un tir a intrat in mine de pe contrasens avariind masina mea total.Incepand din acea zi a inceput cosmarul pt mine.Tirul era asigurat la firma de asigurari Carpatica Asig Sa si nici in ziua de azi nu am un raspuns de la ei.Nu stiu ce as putea face?Ma poate ajuta cineva??????????
Cel mai recent răspuns: monicalina , utilizator 17:46, 17 Noiembrie 2010
azi am fost la Carpatica Asig sa inteb de dosarul meu si s-a ocupat un domn foarte amabil de noi spunandu-ne in sfarsit ca dosarul de dauna este aproape gata ca mai trebuie doar sa mai aducem de la politie ''stadiul dosarului de cercetare penala''.cand ne-am prezentat la politie ni s-a spus ca cei de la carpatica trebuie sa faca acest lucru nu noi.s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?ma puteti lamuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca carpatica nu plateste pentru ca nu exista contact fizic intra cele doua autovehicule Laurentiuanto Laurentiuanto Un tir depasind pe linie continua un autobuz intra pe contrasens fortind autovehicolul nostru sa franeze si in ultima instanta soferul tragand volanul la ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna respins maria.b maria.b Buna ziua, Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Sc carpatica asig s.a angelo1983 angelo1983 18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si ... (vezi toată discuția)