avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere din spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere din spatiu

Buna ziua

Vreau sa scot din spatiu, (unde sunt unic proprietar) o persoana care NU mai locuieste cu mine.
Luarea in spatiu s-a facut la evidenta populatiei. Precizez ca persoana are adresa mea in buletin si nu viza de flotant. Tot ce vreau e sa o determin sa-si schimbe buletinul pe noua adresa.
Politia m-a indrumat spre instanta judecatoreasca, eu omitand sa le spun ca NU e vorba de actiune de evacuare, ci doar ca adresa in buletin.
Deci, e nevoie sa ajung in instanta sau se poate revoca cumva notarial declaratia de luare in spatiu?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:53, 11 Noiembrie 2010
Da, se poate revoca. Dumneavoastra, in calitate de proprietar al imobilului, trebuie sa dati o declaratie la notar prin care aratati ca persoana respectiva nu mai locuieste in spatiul respectiv desi are acea adresa in buletin. Aceasta declaratie o intocmiti in 2-3 ex. si depuneti una la Politie si una la administratia financiara de care apartineti . Din momentul depunerii declaratiei la Politie, persoana in cauza se va afla in ilegalitate si la un moment dat va fi constransa sa-si schimbe adresa din buletin.
L.C.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot sa scot o persoana de la adresa mea? nu mai ... Roxy86 Roxy86 Buna ziua, cum pot sa scot o persoana de la adresa mea? nu mai locuiește cu noi, nu pot nici sa o conving sa se scoată ea singura. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Luare in spatiu intrebare tzeus tzeus Buna ziua, As avea o intrebare. Daca eu si sotia mea luam pe cineva in spatiu, iar mai tarziu unul dintre noi moare se poate vinde apartamentul daca ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)