avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dubla impunere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dubla impunere

in caliatate de pers juridica care are sediul firmei in acelasi loc cu domiciliul stabil este legal cf art 40 alin 3 din L 41/1994 sa mi se ceara retroactiv de catre Socitatea Romana de Radiodifuzuinne sa platesc taxa audio vizuala atat pt pers fizica cat si pt pers fizica la acelasi domiciliu ?

nu este aceasta o dubla impunere ?

cum pot sa demonstrez ca fiind una si aceeasi pers , (asociat unic) ar insemna ca platesc taxa de doua ori,la acelasi domiciliu ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 01:39, 18 Februarie 2008
Nu este dubla impunere.
Sunt doua persoane diferite: una fizica si una juridica.
Societatile comerciale platesc taxa indiferent daca beneficiaza sau nu de serviciile radio-tv.
Ca si alternativa ai posibilitatea sa faci contractul cu firma de cablu direct pe firma ta si sa declari ca si persoana fizica ca nu detii aparate de receptie radio-tv. Astfel platesti taxa o singura data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)
Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)