avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire rca in caz de deces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire rca in caz de deces

tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco acesta a fost despagubit , masina fiind considerata dauna totala. Vreau sa stiu daca in urma accidentului pe care l-a produs se face vreo ancheta avand in vedere ca in urma accidentului tata a decedat pe loc iar fratele acestuia a fost accidentat foarte grav(ambii au fost pasageri), soferul avand leziuni minore fara a necesita spitalizare. Daca da unde ar trebui sa ma interesez daca exista vreo rezolutie( familia mea nu a depus nici o sesizare).
m-ar mai interesa daca din punct de vedere rca pot cere despagubiri firmei de asigurare, daca asupra asiguratului vor avea loc repercursiuni in caz de despagubire si care sant pasii pe care trebuie sa-i parcurg in cazul in care exista clauza de despagubire.
Cel mai recent răspuns: marag68 , utilizator 22:52, 17 Aprilie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)
Aciident daune silviu balea silviu balea am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe ... (vezi toată discuția)
Sora mea a murit in accident de masina anucy anucy SORA MEA SE AFLA INTR-O MASINA CARE A FOST IMPLICATA INTR-UN ACCIDENT ,IN URMA IMPACTULUI AU DECEDAT CEI DOI PASAGERI INCLUSIV SOFERII DIN AMBELE MASINI,FIIND ... (vezi toată discuția)