avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se calculeaza apa canal + epurare biologica ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se calculeaza apa canal + epurare biologica ?

Locuiesc intr-o garsonierade 25mp la parter( 2pers la asociatie) si trebuie sa platesc 17mc de apa , aprox 45 lei ? Cum se calculeaza acest cost ? Si inca o intrebare , pentru a reclama administrarora blocului pentru zic eu inselaciune unde fac plangerea ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:38, 20 Decembrie 2010
Dacă doriți o explicație a modului de calcul cei de la asociație sunt obligați să vă dea toate detaliile. Dacă sunteți refuzată mergeți la Primărie, au un departament care se ocupă cu divergențele între proprietari și asociație.
@iulia_smille,
Din cifrele prezentate de dv rezulta ca platiti 45:17= 2,65 lei/m.c. de apa, pret foarte mic. Noi platim 5,4 lei/m.c. Unde este nemultumirea dumneavoastra?
Pe administrator puteti sa-l "reclamati" la presedintele asociatiei dumneavoastra.
De ce ar fi interesant cat plateste altcineva? Trebuie platit cat este corect, legal.
Cereti explicatii administratorului, sa va arate factura de la furnizorul de apa. Nu stiu din ce localitate sunteti, pretul apei reci in Bucuresti este de 2,44 lei/mc fara TVA si pretul canalizare apa uzata 0,54 lei/mc fara TVA.
Ati uitat sa adaugati apa rece pentru apa calda,canalizarea pentru apa calda
Apa rece pentru preparare apa calda = 2,44 lei/mc fara TVA la care se adauga energia termica facturata de RADET.
2,44 lei/mc x 124% TVA = 3,0256 lei/ mc
Canalizare apa rece pentru preparare apa calda = 0,54 lei/mc fara TVA.
0,54 lei/mc x124% TVA = 0,6696 lei/mc

Alte discuții în legătură

Nemultumirea la plata apei calde Madalina0319 Madalina0319 Locuiesc in zona CET la garsoniera , metru cub de apa rece ajunge cam la 6 lei iar apa calda 14 lei m cub ...mi se pare foarte mult tinand cont de faptu k este ... (vezi toată discuția)
Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Pret mc apa rece dan_alex dan_alex Buna seara. Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)