avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunitarii!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunitarii!

Este posibil sa primesc amenda de la politia comunitara,pt ca intr-un anumit oras este interzisa parcarea autoturismelor cu tonaj mai mare de 1,5 tone.
In speta camionul era parcat pe domeniul public, dar subsemnatul nu am nici o caliatate in firma respectiva ,camionul este inregistrat pe numele mamei mele,cu toate acestea procesul verbal a fost intocmit pe numele meu.
Am facut contestatie la Judecatorie, care binenteles le-au dat cistig de cauza.
Nu are nici o logica dar traim in Ro.
Cel mai recent răspuns: Florin* , utilizator 11:13, 12 Noiembrie 2010
Pai, cine conducea camionul?
Cui ati vrea dvs sa se dea amenda? Celui care parcheaza acolo unde este interzis sau proprietarului masinii?
Pai camionul stationa, nu eu il conduc.
Hai sa fim mai expliciti:
Sa inteleg ca dvs nu conduceati camionul respectiv, insa in procesul verbal v-au trecut pe dvs la contravenient? De ce?

In alta ordine de idei, "comunitarul" in astfel de situatii, face o poza si intocmeste unproces verba. Nu este necesar ca rubrica contravenient sa fie completata. Amenda se va da proprietarului masinii.
Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
Florin*, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am primit o amenda pentru staționare interzisă ... Alexandru1999 Alexandru1999 Buna ziua ! Am primit o amenda pentru staționare interzisă intr-un loc unde de obicei se parchează tot timpul și nici nu exista vreun semn care sa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, presupusa lipsa a calitatii procesuale pasive dantintesan dantintesan Buna ziua. Va rog mult sa imi dati un sfat. In noiembrie anul 2012, am luat masina unui prieten si am parcat in Cluj-Napoca, intr-o zona in care exista ... (vezi toată discuția)
Parcare pe trotuar gamet gamet Buna ziua...In lipsa locurilor de parcare in oras,de aproximativ 7 ani imi parchez masina pe trotuar,bineinteles fara a stinjeni circulatia pietonala(in ... (vezi toată discuția)