avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se va calcula pensia de intretinere ca 1/3 din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se va calcula pensia de intretinere ca 1/3 din venituri cand am si norma de hrana?

buna ziua.
Cum se va calcula pensia de intretinere ca 1/3 din venituri cand am si norma de hrana?
Am trimis prin posta o Cererea de lamurire a dispozitivului unei hotararii ca recomandata cu conf de primire in care solicit lamuriri cu privire la ce defineste instanta ca fiind „venituri ” pt baza de calcul a 1/3 pensie de intretinere minori (eu beneficiez pe langa salariu si de o norma de hrana).

Am introdus in cerere si faptul ca aceeasi instanta a raspuns la o alta cerere depusa de fosta sotie cu cateva luni inainte ”respingere„ atunci cand s-a solicitat includerea normei de hrana in veniturile ce le realizez, insa in noua hotarare nu a precizat nimic referitor la aceasta norma.

Voi obtine oare un raspuns la cererea mea? v-a venii tot prin posta? sau va trebui sa inaintez recurs? va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Ce hotarare se va pune in aplicare? ciciilo ciciilo In hotararea de divort, instanta de fond nu a luat in considerare la stabilirea pensiei alimentare datorata minorilor norma de hrana, fosta sotie a solicitat ... (vezi toată discuția)
Ce hotarare se aplica pt pensia alimentara? ciciilo ciciilo Buna ziua, In hotararea de divort, instanta de fond nu a luat in considerare la stabilirea pensiei alimentare datorata minorilor norma de hrana, fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. ciciilo ciciilo Buna ziua. La divort mi s-a stabilit o pensie alimentara pt cei 2 minori de 1000lei(3800lei venit din care s-a luat in calcul doar 3000lei deoarece sunt ... (vezi toată discuția)