Buna ziua.
La divort mi s-a stabilit o pensie alimentara pt cei 2 minori de 1000lei(3800lei venit din care s-a luat in calcul doar 3000lei deoarece sunt bugetar si beneficiam atunci de o norma de hrana). Acum dupa taierile de salariu am ramas cu 2800lei(inclusiv norma) si am cerut recalcularea pensiei alimentare. Fosta sotie a introdus imediat dupa ce am introdus eu cererea de micsorare ,o cerere de marire (a solicitat sa se calculeze la venit si norma de hrana care nu a fost luata in calcul atunci. La cererea ei s-a primit raspunsul de neacceptare intrucat norma nu se ia in calcul, iar la a mea s-a stabilit 1/3 din venituri. Intrebarea mea este: la serviciu se va solicita poprire pe 1/3 din venituri, ce pot face eu ca cei de la financiar sa nu calculeze si norma de hrana? sa duc si eu o copie dupa raspunsul instantei la cererea de marire unde se precizeaza ca nu se ia in calcul norma de hrana? Va multumesc mult
Daca mai sunteti in termen, declarati recurs si solicitati instatei stabilirea pensiei in cuantum fix nu in procent. Daca a trecut termenul de recurs faceti o cerere de lamurire a dispozitivului hotararii.
Pensie alimentara
Radasca73
Se plateste pensie alimentara si din sporuri pentru conditii deosebit de periculoase, spor de noapte , norma de hrana si ore suplimentare? Pentru ca mie ... (vezi toată discuția)