avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proiecte privind gratierea????????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proiecte privind gratierea????????

buna ziua
imi poate spune cineva daca sunt ceva proiecte in discutie privind gratierea unor pedepse????
as dori mai multe pareri
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:27, 13 Noiembrie 2010
Din cate cunosc nu exista asemenea proiecte.
Sunt prea multi infractori pe strazi pentru a mai fi gratiati si altii care sunt inchisi!
:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiecte privind gratierea???????? gabytza84 gabytza84 buna ziua imi poate spune cineva daca sunt ceva proiecte in discutie privind gratierea unor pedepse???? as dori mai multe pareri va multumesc (vezi toată discuția)
gratierea unor pedepse elelnacristina elelnacristina am vazut la tv ca sa propus o lege ca anumitor persoane private de libertate li se va gratia pedeapsa...imi poate explica cineva ??? multumesc (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)