avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat revolutionar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat revolutionar

Se mai elibereaza certificate de revolutionari? mentionez ca sotul a primit arma de la itreprinderea dacia textile unde a si facut paza ,apoi a fost trimis la primaria sect.1,unde a avut si aici arma, atunci a semnat pentru ea . Unde putem gasi acele liste?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:05, 14 Noiembrie 2010
Ce treaba au certficatele de revolutionar cu portul de arma?
Pentru a avea drept de port arma sotului dvs ii trebuie permis de port arma , permis care se obtine conform prevederilor legale...
Vrea sa predea arma?
Adevaratii revolutionari nu au avut arme, au avut IDEALURI. Si nu au cerut recompense.
se spune ca daca la revolutie a avut arma in dotare se acorda aceste certificate de revolutionar , nu de port arma
Va intereseaza obtinerea certificatului de revolutionar si, in baza acestuia, celelalte drepturi. Puteti incerca la Asociatia Revolutionarilor din orasul dv. Va vor spune acolo ce drum trebuie sa urmati.
nu mai are arma in dotare dar de ce sa nu beneficieze de acest certificat daca se acorda

Alte discuții în legătură

Conditii pentru obtinerea permisului de port-arma mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie care este legea referitoare la portul de arma. Care sunt conditiile necesare pentru a putea intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Permis de port arma anulat kvi22 kvi22 Buna ziua, Acum un an m-am ales cu permisul de port arma anulat, motivul fiind pierderea(furtul) armei din dotare. Arma se afla in geanta, am lasat geanta ... (vezi toată discuția)
Retragerea permisului de arma de vanatoare Pisi Mia Pisi Mia Am nevoie de o indrumare...Urgent! :(( O persoana care poseda permis de arma de vanatoare este internata intr-un spital de psihiatrie, se constata ca are o ... (vezi toată discuția)