avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri apostilarile
Discuție deschisă în Traduceri

apostilarile

Buna ziua,

Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine legat de apostile. Sunt traducator autorizat si voi lucra in domeniu. Daca vine cineva si doreste sa apostileze un act, care este pretul maxim pentru aceasta? Am vazut ca unele birouri percep 200 RON / act. In acest pret se include si traducerea propriu-zisa sau aceea se taxeaza separat?
Taxa judicara de timbru ( de 4 lei) se plateste la finante?
Trebuie sa trec si pe la notar sau nu are legatura?

Multumesc anticipat pentru lamuriri
Cel mai recent răspuns: Aurelian Baciu , Traducator autorizat 09:16, 15 Noiembrie 2010
[ link extern ]

Apostilarea nu are treaba cu traducatorul in sine ca persoana!
Iar traducerea se legalizeaza numai de catre notarul public!B-)
Sunt traducator PF, si voi lucra in propriul meu birou de traduceri. De aceea ma intereseaza apostilarea Nu imi puteti spune nimic despre preturi?
Pentru informarea dvs.:
[ link extern ]
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri traducere ºi legalizare documente madalina883 madalina883 scuzati ma am si eu o imtrebare cam cat poate sa ma coste traducerea in italiana si legalizareaz cu apostile dela haga pentru certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Apostila pe hotararea de divort beatlen beatlen Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)
Diferenþa termeni branzovenescu branzovenescu Care e va rog diferenta intre urmatorii termeni: traduceri autorizate, legalizate, apostilate sau supralegalizate (vezi toată discuția)