avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant

Poate sa-mi explice cineva cum se iau in bilant conturile 348, 378, 4428

4092 daca are sold debitor nu se aduna la creante?

Unde pot citi, de unde pot invata cum se face corect bilantul? :((
Cel mai recent răspuns: doigabi , utilizator 21:39, 15 Noiembrie 2010
[ link extern ]

De la pagina 142 asa cum apare in link-ul de mai sus gasiti modelul de bilant , instructiunile de completare, corelatii si modul in care se trec conturile in posturile bilantiere.

4092 nu poate avea decat sold debitor fiind cont de activ si se inregistreaza in bilant la creante .
Multumesc,nu prea inteleg, nu v-am spus ca n-am mai facut niciodata ...:((
ma scuzati ca va spun: de la postarea mea pana la a dvs a trecut un pic peste o ora
Trebuie citit cu atentie , ordinul acela este foarte explicit si bine facut
Daca doriti sa intelegeti , sa invatati ( asa ati cerut in prima interventie )cum se face un bilant trebuie sa acordati mai mult de o ora ...
Multumesc. Chiar vreau sa invat, o sa -l citesc cu atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare conturi denisa2011 denisa2011 buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui? va ... (vezi toată discuția)
711 in bilant mmanu mmanu buna ziua folosesc contul 711 variatia stocurilor pentru a evidentia cresterea in greutate animale, la o ferma, problema este ca nu am sold la cont la ... (vezi toată discuția)
Cont 473 nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, soldul debitor al contului 473 se trece in bilant la creante sau la datorii? multumesc, (vezi toată discuția)