Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca este corecta situatia;
Am incheiat un contract cu un avocat, acum 3 luni(dosar penal) si de atunci acesta nici nu s-a interesat de dosar la politie, mi-a spus ca asteapta sa ma cheme la sectie. Ideea este ca a inceput urmarirea penala, s-a incheiat o experiza (favorabila mie) si nu mai stiu nimic ce s-a intamplat in dosar de 3 luni.
Trebuie sa merg eu la politie sa ma interesez de dosar sau avocatul?
Cum sa procedez daca avocatul asteapta sa fiu chemat si nu vrea sa mearga la sectie? Imi este teama sa nu fie prea tarziu.
Pai,pentru ce l-ati angajat?nu sa va faca apararea?Daca nu isi indeplineste indatoririle,schimbati-l.
Trebuia sa ia cunostiinta de dosar,si sa va informeze in ce situatie va aflati.
Dumneavostra,nu inteleg,cum a-ti incheiat contratcul.Va spus ``plateste-ma si eu ma duc cand vei fi citat cu tine```?
Nu v-ati inteles sa mearga la politie sa vada despre ce este vorba?
Schimbati-va avocatul, daca nu aveti incredere in acesta, dar cred ca este mai corect sa il ascultati.lui
Normal abia la instanta veti avea acces deplin la dosarul cauzei, asta daca nu veti primi NUP.
Avocatul trebuie sa mearga la politie, nu dvs, ca doar de-asta l-ati angajat. Eu zic sa discutati deschis cu avocatul si sa-i spuneti ca daca nu se ocupa de cazul dvs, renuntati la serviciile lui. :)
Buna ziua !
Nimic nu va impiedica sa va interesati personal de stadiul dosarului. Oricum, avand in vedere prevederile codului de procedura penala, la incheierea fazei de urmarire penala, organul judiciar este obligat sa va prezinte lucrarile existente in dosar.
In privinta contractului incheiat intre dumneavoastra si avocat, consider ca- l puteti solutiona favorabil. Cred ca domnul avocat stie exact cand trebuie sa actioneze si tine legatura cu dumneavoastra atunci cand este necesar.
Cu stima !
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)