avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua,
Ma numesc Delia Rusu si in cursul lunii noiembrie 2010 mi-am inmatriculat masina adusa din Spania. Vreau sa stiu daca mai am vreo sansa sa recuperez taxa de poluare in cursu acestui an?
Va multumesc anticipat,
Delia
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:18, 17 Noiembrie 2010
Depinde foarte mult de practica instantei Curtii de Apel de care apartineti. Insa, in nici un caz nu se vor recupera acest an. Procedura de restituire dureaza intre 3-6 luni.
Reveniti cu orasul in care locuiti ca sa primiti un raspuns exact asupra practicii instantei de care apartineti.
Buna. Am vazut acest topic, si as avea o intrebare. In zona Piatra Neamt, respectiv Bacau(curtea de apel) stiti ce practica au vis-a-vis de aceste cereri de restituire?

Va multumesc mult.
La acest moment se resping

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare FlorinaHancu FlorinaHancu Buna, Va rog sa ma ajutati in legatura cu restituirea taxei de poluare. Am achizitionat masina in dec 2010, iar pe 14.12.2010 am platit o taxa de 4800 lei ... (vezi toată discuția)